Over Mijzelf

Welkom op mijn website.

Hier wil ik graag wat over mijzelf vertellen. Ik ben er per slot van rekening van overtuigd dat gastouderopvang niet alleen van mijn kant, maar ook van uw kant moet ‘klikken’.

Mijn naam is Margit Rademacher.

39 jaar geleden ben ik geboren in Zuid-Holland, in het dorpje Hazerswoude-Rijndijk.

Op mijn 8ste ben ik met mijn ouders en broertje en zusje verhuisd naar Den Helder. En een paar jaar later naar de polder van Anna-Paulowna.

14 Jaar geleden ben ik, samen met mijn man Wietse, in Groningen komen wonen. Wij kwamen in het gezellige, groene, kinderrijke Beijum terecht. Een prachtige wijk waar wij het bijzonder naar ons zin hebben.

Ik heb een aantal jaren op verschillende kinderdagverblijven, verspreid over Nederland, gewerkt. Op al deze locaties heb ik heel erg genoten van het werken met kinderen. Hier word ik blij van, hier ligt mijn hart.

Wat ik echter miste, was de kleinschaligheid om een hechte band tussen de kinderen en mij op te bouwen. Verder miste ik de flexibiliteit om aan specifieke wensen van ouders tegemoet te komen.

Met Gastouderopvang “Het Kattebelletje” wil ik dit allemaal wél bieden. Gezelligheid, kleinschaligheid, intimiteit en flexibiliteit. Wanneer u hiernaar op zoek bent, bent u bij mij aan het juiste adres!