Openingstijden en tarieven

  •  Openingstijden

Is uw motivatie om op zoek tegaan naar gastouderopvang niet zozeer de kleinschaligheid alswel de flexibele vormen van opvang, dan bent u bij “Het Kattebelletje” aan het juiste adres.

Ik ben open van 07:30 uur tot 18:30 uur. Daarbuiten enkel in overleg. Ik ben gegarandeerd telefonisch te bereiken tijdens deze uren. Daarbuiten kunt u natuurlijk van mijn voicemail gebruik maken.

Echter; bij “Het Kattebelletje” is, in overleg, flexibele opvangmogelijk. Heeft u onregelmatige- of late diensten, bent u lange dagen van huis of redt u etenstijd niet; bij “Het Kattebelletje” is het mogelijk om kinderen als in een reguliere gezinsituatie mee te laten doen. Dus avondeten of de eerste uren van de avond hier slapen behoort, in overleg en afstemming, tot de mogelijkheden.

 

  • Tarieven

Voor 2017 hanteert “Het Kattebelletje” de tarieven zoals gevoerd door SKSG kinderopvang. De tarieven voor opvang bij een zelfstandige gastouder worden berekend per uur, per kind. De kosten voor een eerste kind kan dan variëren tussen € 5,99 en € 6,98 per uur. Dit is afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Heeft u voor meer kinderen opvang nodig, dan worden de tarieven voordeliger.  Het tarief voor gastouderopvang bestaat uit het uurtarief voor de gastouder en bemiddelingskosten voor SKSG. De bemiddelingskosten worden verdeeld over het aantal afgenomen uren waardoor het uurtarief lager wordt bij grotere urenafname. Voor meer informatie kunt naar de website van SKSG; www.sksg.nl.

Het Kattebelletje werkt met vergoedingen voor maaltijden. Deze worden berekend via de Nibud prijzen. Deze prijzen staan in de informatiemap die alle ouders krijgen bij de aanmelding.