Wijze van opvang

Met mijn gastouderopvang wil ik zoveel mogelijk een reguliere gezinssituatie creëren, waarin rust, structuur en regelmaat een belangrijke rol spelen. In deze huiselijke sfeer zal uw kind zich snel op zijn gemak voelen en dat is toch het allerbelangrijkste!

Persoonlijke aandacht is voor ieder mens, ongeacht leeftijd en culturele achtergrond, belangrijk.

De kleinschaligheid van mijn gastouderopvang, biedt mij de mogelijkheid om ieder kind, deze persoonlijke aandacht te geven. Op deze manier kan ik inspelen op de verschillende behoeftes van kinderen. Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Ik heb gevarieerd speelgoed in huis en bied activiteiten, toegespitst op leeftijd en ontwikkelingsniveau.

Door uw kind liefde en aandacht te geven wil ik hem of haar stimuleren in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ik kan uw kind bijvoorbeeld helpen met zindelijk worden door middel van een beloningssysteem met stickers. Hierbij vind ik het ook belangrijk om regelmatig tegen kinderen te zeggen dat ze iets goed doen. Ik leg liever de nadruk op wat kinderen goed doen, dan op wat ze niet goed doen.

Om er voor te zorgen dat uw kind een leuke tijd bij mij heeft, bied ik verschillende activiteiten aan. Bijvoorbeeld bakken, koken, knutselen, kleuren, spelen; we doen het allemaal! En vooral ook lekker veel naar buiten. Neem gerust een kijkje bij “foto’s” om het speeltuintje achter ons huis te bekijken!

Heb ik u kunnen enthousiasmeren voor “Het Kattebelletje”? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op. Tot ziens!

U zoekt contact? U kunt mij een e-mail sturen of bellen.

Ik vind het altijd leuk om u “Het Kattebelletje” te laten zien. De koffie, thee en limonade staat klaar!

 

Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Holmsterheerd 50

9737 LW  Groningen

Telefoonnummer: 06- 21948404