Welkom bij Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Hallo Iedereen,

Fijn dat je weer een kijkje komt nemen op de website! We geven je graag een impressie van de afgelopen periode.

Het Kattebelletje heeft een leuke en diverse groep kinderen die wekelijks ‘naar school’ komen. De meeste ouders willen hun kleintje niet op de foto’s op deze website, dus jullie zullen hen hier niet allemaal leren kennen.

Buiten de lens van de camera hebben we volop plezier gehad de afgelopen weken. (Buiten)spelen, bakken, knutselen, muziek maken, oefenen met het St. Maarten- zingen en een schitterende lampion knutselen (en thuis lekker lopen!) en natuurlijk pepernoten bakken nu de goedheiligman in het land is! Kijk vooral op onze facebook-pagina of in het foto-album voor een keur aan kiekjes.

Zoek jij opvang voor jullie lieve kleintje en zou dat voor ons een leuk speelkameraadje zijn? Neem dan vooral contact met Margit op! Dat zouden wij héél leuk vinden!

Meer foto’s bekijken, check het foto-album, of bezoek de facebook- pagina! Veel kijkplezier!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.