Welkom bij Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Hallo allemaal!

Afgelopen maand was een maand van uitersten. Zo kon het nog winters koud zijn, maar kregen we ook een voorproefje van de lente. Daar hebben we bij ‘Het Kattebelletje’ gebruik van gemaakt! Zodra het kon zijn we lekker naar buiten geweest en hebben we genoten van het heerlijke weer. Hieronder is een van de jongens te zien tijdens het buiten spelen.

 

bal

 

 

Verder hebben we binnen natuurlijk ook allerlei leuke dingen gedaan. Zo hebben de kinderen zoals altijd boekjes gelezen. En hebben we muziek gemaakt en vooral veel lol samen beleefd! Ook hebben ze gekleurd en geknutseld, dat vonden ze erg leuk om te doen! Hieronder is een van de kinderen te zien tijdens een knutselactiviteit.

kijk-wat-ik-heb-gemaakt

Meer geweldig leuke foto’s van afgelopen maand bekijken? Kijk dan in mijn┬áfoto-album, of bezoek mijn facebook- pagina!

Mocht je ge├»nteresseerd zijn in “Het Kattebelletje”, kom dan gerust langs! Op dit moment heb ik genoeg ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.