Welkom bij Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Lieve allemaal!

Groot nieuws! Twee jongens van Het Kattebelletje zijn grote broer geworden! Een van de kleintjes is sinds deze maand ook bij Het Kattebelletje. Het andere kleintje wordt in mei bij Het Kattebelletje verwacht. Het nieuwe kleintje is een vrolijke en lieve jongen, die het heel gezellig vindt tussen de andere drukke jongens. Hieronder is hij te bewonderen in al zijn cuteness.

kijk-mij-schattig-zijn

Natuurlijk zijn we ook nu weer naar buiten geweest. Ijs blijft fascinerend, evenals het spelen met stokken. Verder werd er druk in de modder gespeeld, zoals alleen jongens dat kunnen!

Ook binnen hebben de jongens veel plezier gehad, onder andere met de tafeltent. Dat was wel erg leuk! Uiteraard hebben we ook aandacht besteed aan Valentijn en maakten we lekkere koekjes met chocola. Ze hadden veel plezier in het maken ervan en vonden het erg lekker! Hieronder is een van de kinderen te bewonderen tijdens het maken van de koekjes.

lekker-roeren

Nog meer leuke foto’s bekijken? Kijk dan in mijn┬áfoto-album, of bezoek mijn facebook- pagina!

Mocht je ge├»nteresseerd zijn in “Het Kattebelletje”, kom dan gerust langs! Op dit moment heb ik genoeg ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.