Welkom bij Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Lieve Bezoekers,

Maart was me toch een heerlijke maand! Een maand van overgang; van koud en guur weer naar warmte en zonneschijn. Maar ook een maand van verjaren, ik werd weer een jaartje ouder. Om dat te vieren hebben we natuurlijk een groot CupCake-Feest gevierd!

roeren

Natuurlijk was er nog veel meer te vieren! Want elke dag dat de kids samen zijn, wordt er plezier gemaakt. Lekker in de modder spelen, samen een spelletje doen (Mollen Meppen is favoriet!!) en natuurlijk wordt er wat afgedanst!

ballenmeisje

Meer foto’s bekijken, check mijn foto-album, of bezoek mijn facebook- pagina! Veel kijkplezier!

Mocht je geïnteresseerd zijn in “Het Kattebelletje”, kom dan gerust langs! Op dit moment heb ik genoeg ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.