Welkom bij Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Lieve allemaal!

Na een fijne vakantie is ‘Het Kattebelletje’ weer begonnen! In augustus hebben we geweldige zomerdagen gehad, waarin de jongens veel plezier hebben gehad. Zo zijn we natuurlijk lekker veel buiten geweest en hebben de kinderen o.a. vol enthousiasme met water gespeeld. Hieronder een foto waarin een paar kinderen veel waterpret beleven!

ik-ben-nat-leuk

Natuurlijk hebben we ook andere leuke dingen gedaan. Zo hebben we o.a. appel gebakjes gemaakt en zijn we naar leuke speeltuinen met dieren geweest. Dat vonden de jongens erg leuk! Maar ook in de speeltuin bij ‘Het Kattebelletje’ hebben de jongens het naar hun zin gehad. Er is vooral veel gekrijt. Hieronder een leuke foto van de jongens, samen aan het krijten.

nog-meer-krijten

Meer geweldig leuke foto’s van afgelopen maand bekijken? Kijk dan in mijn┬áfoto-album, of bezoek mijn facebook- pagina!

Mocht je ge├»nteresseerd zijn in “Het Kattebelletje”, kom dan gerust langs! Op dit moment heb ik genoeg ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.