Welkom bij Gastouderopvang “Het Kattebelletje”

Lieve allemaal!

De maand juni was weer een goede maand om lekker veel naar buiten te gaan. En dat hebben we dan ook gedaan! We treffen het wel deze zomer! De jongens hebben veel plezier gehad in de speeltuin. Zo hebben ze geschommeld, met water gespeeld en ze zijn natuurlijk in de zandbak geweest!

Ook heeft ‘Het Kattebelletje’ meegedaan aan de modderweek. De jongens van ‘Het Kattebelletje’ hebben zelf modder gemaakt van ontbijtkoek en daarin gespeeld met dino’s en andere dieren. Het was erg plakkerig, maar wat een pret! Hieronder zijn de jongens te bewonderen, al spelend in hun zelfgemaakte modder.

dinos-in-de-modder

Verder hebben we bij ‘Het Kattebelletje’ ook met veel plezier lekkere dingen gemaakt. Zo hebben de jongens zelf ijs gemaakt van banaan, pindakaas en chocola, mmm! Dat was een groot succes! Natuurlijk hebben we ook aandacht besteed aan vaderdag. Dit hebben we gedaan door samen koekjes te maken. Daar hadden ze veel plezier in. Hieronder is een van de jongens te bewonderen tijdens het maken ervan.

 

lekker

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s zijn te bekijken in mijn foto-album, of bezoek mijn facebook- pagina!

Mocht je geïnteresseerd zijn in “Het Kattebelletje”, kom dan gerust langs! Op dit moment heb ik genoeg ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.